sterke leergasten boslust plaatsen speeltoestellen

Bij het SO/VSO voor ZMLK Boslust in Ommen werd op vrijdag 24 juni twee verkregen speeltoestellen op feestelijke wijze onthult. De school had zich ingeschreven voor een speeltoestellenproject van de Rabobank en IJreka voor alle scholen in de gemeente Dalfsen en Ommen. De schoolwens is ingewilligd, het bankbedrijf stelde als enige voorwaarde deze zelf te plaatsen. Dat gebeurde volgens de school door grote, stoere leerlingen onder leiding van de leraren Frank en Jan. De leerlingen van de Boslust zijn beide bedrijven ontzettend dankbaar voor de duikelstangen en de ligschommel, aldus de woordvooerder van de school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.