sportieve derde blauwe bogendag in dalfsen

De diverse kramen van de Braderie zorgen tot 18.00 uur voor een afwisselend en gezellig straatbeeld. Op het Van Bruggenplein staat de reizende attractie van Ponypark Slagharen ‘Quest’. Deze middag wordt er onder leiding van Scouting D ‘Alfland, het bekende touwklimmen over de Vecht gerealiseerd. Bouwbedrijf van Pijkeren, sponsort deze happening en de familie Simons, heeft toestemming verleend om hun land gebruiken. Het touwklimmen over de Vecht begint om 12.30 uur tot 15.00 uur. Dit gebeuren wordt van commentaar voorzien door heer Henk Borgmeijer. Na dit gebeuren vindt er in de Trefkoele een sportevenement plaats in de vorm van een halve marathon. Op vrijdag 12 augustus staat de vierde, tevens laatste Blauwe Bogendag gepland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.