sport en spektakel in ommen

Het hele centrum van Ommen was dan ook bomvol activiteiten, die met sport en spel te maken hadden.

De drie heren hebben al enkele verbeterpuntjes voor het programma van volgend jaar in hun hoofd, maar voor het merendeel waren zij, net als de vele deelnemers van deze Bissinghdag, uitermate tevreden. Aan activiteiten ontbrak het dan ook niet. De Markt veranderde al vroeg op de dag in een grote zandbak, waar de beachvolleybalwedstrijden werden gehouden. Maar ook de tumblingbaan en andere demonstraties zorgden voor veel belangstelling.

Naast het kijken naar demonstraties van de meest uiteenlopende sporten, konden de bezoekers ook zelf meedoen op deze Bissinghdag. Bij de verschillende onderdelen konden ze punten verdienen en op de beste deelnemer van de dag wachtte een Bissinghtrofee.

De Bissingh Bus Tour bracht ook deze woensdag de bezoekers naar de mooiste plekjes van Ommen. Onderweg stopte de bus om kennis te maken met de schaapherder, die de schapen had meegenomen en daar geanimeerd over vertelde. De volgende Bissingh Bus Tour is op woensdag 3 augustus. Volgende week is er geen bustour, omdat bezoekers dan kunnen deelnemen aan de fietstocht op de Boerendag. Kaartjes zijn op de dag zelf te koop, maar ook vooraf bij de Voordeelhal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.