Home / archiefcentraal / spectaculaire paardenshow in nieuwleusen

spectaculaire paardenshow in nieuwleusen

Paardrijvereniging Nieuwleusen belooft op dinsdag 26 en woensdag 27 juli een spectaculaire paardenshow te laten zien aan het evenemententerrein Bosmansweg in Nieuwleusen. Dit tweedaagse paardenevenement ziet een diversiteit aan deelnemers; jong en oud, van man tot vrouw, van regionale tot (inter-)nationale allure.

De programmering is dit jaar anders dan andere jaren in verband met de lokatie. Deze is verplaatst van de sportvelden naar de Bosmansweg. Daardoor is de dressuur gesplitst in drie dagdelen, voor de springrubrieken is niets veranderd. Dinsdag om 12.00 uur start de B en L Springen en kunnen ook de B tot en met L2 dressuurpaarden hun beste beentje voorzetten. De woensdag staat vanaf 9.00 uur in het teken van de L tot en met de ZZ springruiters. Ook voor de toeschouwers is er genoeg te beleven waaronder het kampioenschap voor tweespannen en zijn er vele shownummers te zien.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.