smart drinken op dedemsvaart dance event

Met het gratis openlucht festival D-DAE wil Stichting Hollands Talent voornamelijk jongeren en jongvolwassenen bereiken die verder weinig binding hebben met de georganiseerde activiteiten in Dedemsvaart en omgeving. Daarnaast wordt iedereen op het festival beloond voor het verantwoord omgaan met alcohol.

De peers van SmartConnection staan vanaf 15.00 uur in de chill-out ruimte van het festival. “Iedereen die tussen 21.30 en 22.00 uur bij ons blaast en binnen de norm van 0,3 promille blijft, wordt daarvoor beloond”, zegt Arjan Lamslag van SmartConnection. Bij SmartConnection kunnen jongeren zich laten registreren en punten verdienen door geen alcohol te drinken. Deze punten kunnen ze inruilen voor coole gadgets. Kijk voor meer informatie op www.smartconnection.nl en www.d-dae.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.