Home / archiefcentraal / seine en wennemars kringkampioen

seine en wennemars kringkampioen

Bryan de Vries met Pompidou werd derde in de klasse M/D en Ingeborg de Koning werd met haar pony Kevin tweede in de klasse L2 D/E . Deze ruiters en amazones zullen de Hippische club uit Nieuwleusen vertegenwoordigen tijdens de Overijsselse kampioenschappen die dit jaar op 13 augustus zullen worden gehouden in Balkbrug.

In Hellendoorn heeft Matty den Boer met My Fair Lady een tweede plaats behaald in de klasse B/D springen progressief, en een vijfdee plaats in het klassieke parcours.tevens werd ze vierde in de dressuur klasse B/D.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.