Home / archiefcentraal / ruiters uit nieuwleusen doen goede zaken

ruiters uit nieuwleusen doen goede zaken

. Haar zus Nikyta Journee behaalde in de klasse L2 dressuur twee maal een tweede prijs met pony Polsbury-Pluco .

Marthe Nijboer heeft met Waltzing Mathilda een vierde prijs gehaald in de klasse B/B springen en Dean Wennemars met Nala in de klasse L/C springen een derde plek. Stephanie ten Kate heeft met Novaish een vierde en vijfde prijs behaald in de klasse B/D springen.

In Den Ham werden voor de paarden de voorrondes gehouden voor de Nederlandse Kampioenschappen Outdoor springen/ dressuur. Remy Schoemaker werd met Zita-R zesde in de klasse L1 . Karin Seine behaalde met Zafira in de klasse L springen een zevende prijs. Sanne den Boer werd met Artimosk kringkampioen in de klasse B springen. Deze amazone’s zullen Hippisch Nieuwleusen vertegenwoordigen tijdens de Overijsselse kampioenschappen die op 19 en 20 augustus in Balkbrug plaatsvinden.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.