Home / archiefcentraal / rond de regge viert weer feest

rond de regge viert weer feest

Op donderdag 21 juli begint het volksfeest met de Zeskamp. Vanaf 19.00 uur starten de vier buurtschappen de strijd. Er zullen twee of drie spelen buiten worden gehouden en een spel, de theorieronde, binnen. Ook zal er deze avond een aantal keren Bingo gespeeld worden.

Vrijdagmiddag juli wordt er voor de kinderen tot en met 12 jaar door het hoofdbestuur van de buurtvereniging iets georganiseerd. Deze activiteit zal om 14.00 uu beginnen. Nadere informatie hierover volgt nog.

Vrijdagavond is er weer de traditionele Playback show vanaf 20.00 uur in de feesttent. Voor de jeugdige deelnemers is ook een beker beschikbaar gesteld, en tevens wordt er een publieksprijs uitgereikt. De deelnemers worden verzocht zich voor 15 juli op te geven bij Jan Warmelink (janwarmelink@planet.nl).

Zaterdagmiddag om 13.30 krijgt de zeskamp zijn vervolg. Er zullen dan spelletjes aan de orde komen waarbij ook de Regge bedwongen moet worden. Het winnende team zal rond 17.00 uur gehuldigd worden. Zaterdagavond wordt rond 19.00 uur begonnen met de activiteiten op de Regge. Het boegsprietlopen en het “Freewheelen”, een onderdeel van te land, ter zee en in de lucht, staan op het programma. Deelnemers gaan met een ongeremd voertuig (fiets, skelter) van een schans af en dan over een baan die op het water van de Regge ligt. Aan het eind van deze baan is een plateau waarop men tot stilstand moet zien te komen. Kunst is om de langste afstand te leggen.

Vanaf 20.30 uur is er weer het feest in de tent. Een band, de naam is nog niet bekend, zal voor veel dans- en luisterplezier zorgen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.