ronald mulder europees kampioen inline skaten

Met nog vier ritten te gaan was het billen knijpen aldus de winnaar die wist dat hij een goede tijd had gereden. “Niet de snelste opening maar ik moet het vooral van de volle ronde hebben” zei de kersverse

kampioen na afloop. Zelfs de Fransman Pelloquin, vorig jaar Europees kampioen, kon niet bij de tijd van Mulder komen evenals drie andere titelkandidaten. De tijd van 25.979 was de snelste en ook de enige onder de 26 seconden.

Tweelingbroer Michel Mulder zette met 26.317 sec. ook een goede tijd neer hetgeen hem een vijfde plaats opleverde. Zondag en maandag zijn de broers wederom te bewonderen op de baan in Heerde. Woensdag strijkt het skeelercircus neer in Zwolle waar Ronald Mulder vrijdagavond zijn Europese

titel op de 500 meter weg moet verdedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.