Home / archiefcentraal / rommelmarkt aan het ommerkanaal

rommelmarkt aan het ommerkanaal

De middag start om 13.00 uur met om 13.30 uur de veiling van grote stukken, geveild door de veilingmeesters. De sluiting wordt rond 16.00 verwacht. Om 15.30 uur kan men nog vele bruikbare artikelen tegen een klein bedrag krijgen.

Dit jaar is alles uitgestald op kramen en verkrijgbaar zijn boeken, speelgoed, elektra, huishoudelijke artikelen, kleding en planten. De organisatie roept op om de laatste week voor de markt nog wat planten of stekjes te brengen. De kinderen kunnen deze middag gratis geschminkt worden en ook ontbreekt de consumptietent niet. Dit alles met gezellige muziek op de achtergrond.

Voor meer informatie en inlichtingen kunt u bellen naar D. Kroese 0523-676419, J. Soer 0523-676263 of J. Dankelman 0523-638587.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.