Home / archiefcentraal / robert jan redt tennistoernooi in dalfsen

robert jan redt tennistoernooi in dalfsen

Voor de negende keer werd het Rabobank K5-toernooi gehouden op de tennisbanen van DLTC Gerner in Dalfsen. Enkelspel werd gespeeld in de leeftijden vanaf tien tot en met veertien jaar. Robert Jan Boer nam, in zijn leeftijdscategorie, na overwinning een beker mee voor de Dalfser tennisvereniging.

Het weer werkte prima mee, regen kwam op het juiste moment toen er gesproeid moest worden. Volgens de organisatoren heerste er een goede sfeer de gehele week. Er werd gestreden met veel inzet en sportiviteit. Het was een genoegen om naar de wedstrijden te kijken, aldus de organisatie van het toernooi.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.