Home / archiefcentraal / recron en ommen met succes rond de tafel

recron en ommen met succes rond de tafel

Deze situatie was gedurende enige jaren niet meer aan de orde en was destijds veroorzaakt door het geringe vertrouwen van ondernemers in de gemeente om tot heldere en duidelijke afspraken te komen en deze vervolgens ook na te komen.

RECRON is van mening dat ondernemers, los van uitkomsten, in gesprek moeten blijven met de vertegenwoordiging van hun gemeente, anders wordt er beslist zonder dat er invloed uitgeoefend en/of kennis uitgewisseld kan worden. “Het beleid van ons huidige kabinet steunt de stem van ondernemend Nederland, dan moet je dat ook laten horen en je verantwoordelijkheid nemen”, aldus RECRON.

Ommen is met zijn meer dan één miljoen overnachtingen, en de daarmee gepaard gaande bestedingen van circa 25 miljoen én bijbehorende werkgelegenheid een belangrijke gemeente voor het toerisme in Overijssel.

De RECRON-ondernemers die vertegenwoordigd zijn in het platform zijn: Arie Vos (’t Glint), Gerrit Jan Hagedoorn (Beerze Bulten), Luuk Kat (Kleine Wolf), Marcel Verheij (Wolfskuil), Henk Massier (Outdoor Ommen), Michael Snoek (Arendshorst), Christiaan Peters (Rederij Peters), Wim Wildeboer (Wildthout), Gezina de Lange (Varsenerveld) en Jan ten Hoor (RECRON).

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.