Home / archiefcentraal / pvda ommen kookt sociaal

pvda ommen kookt sociaal

De gasten van het sociaal eetcafé, dat ieder 14 dagen op donderdag haar deuren opent in de kantine van de Pacton, hoorden dat de PvdA zich zorgen maakt over de korting op tafeltje dekje in Ommen. Natuurlijk vinden deze mensen het leuk om samen met anderen te eten, maar niet iedereen heeft die behoefte of de mogelijkheid om dit te doen.

Simone Jansen vertelde kort iets over de Vechtdal runderen die zomer en winter grazen op de gronden langs de Vecht. ’s Winters worden ze bijgevoerd met kuilvoer uit het Vechtdal waardoor heerlijk vlees ontstaat. In de Italiaanse carpaccio was dit vlees door de gasten te proeven. Naast de PvdA hebben ook AH, de Hanos, van 7 tot 7 en commercie NS reizigers bijgedragen aan het succes van deze feestelijke bijeenkomst voor de gasten en vrijwilligers van het sociaal eetcafé.De vrijwilligers werden getrakteerd op een gratis dagkaart van de NS om samen een dagje uit te gaan.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.