Home / archiefcentraal / pak slaag voor voetballende moeders

pak slaag voor voetballende moeders

Door Ineke Wunnink – In stilte vroeg hij zich af waarom zijn F4 pupillen de uitdaging waren aangegaan om tegen hun moeders te gaan voetballen.

Maar een weg terug was er niet, in de verte zag hij inmiddels de moeders en hun zoons aan komen fietsen. Opvallend was dat de anders zo uitbundige moeders ernstig en stil de kleedkamer uitkwamen en het veld betraden. Het duel tussen de twee generaties kon beginnen. In eerste instantie waren de moeders overmoedig en goed gemutst en liepen Zij als jonge veulens over het veld, al lieten de jongens hun moeders goed lopen en alle hoeken van het veld zien. Toch hield de oudere generatie goed stand en kon met een opgeheven maar warm en rood hoofd naar de thee. Een 3-3 tussenstand bood hen nog alle perspectief op een overwinning.

Na de pauze werd er door de jonkies echter uit een ander vaatje getapt. Het gaspedaal werd wat dieper ingetrapt en mede dankzij goed technisch en tactisch voetbal werden de moeders totaal van de mat gespeeld. Een goed opgebouwde conditie in het afgelopen seizoen speelde uiteraard ook in het voordeel van de F’jes. Om een algehele blamage te voorkomen, werden er nog enkele vaders in de seniorenploeg toegelaten, maar dit mocht niet meer baten.

Met een eindstand van 7-3 was de nederlaag een feit, en na sportieve felicitaties richting hun kroost mochten de moe gestreden moeders de douches op gaan zoeken. Naderhand gaf een trotse trainer in een volle dug-out te kennen dat, wanneer de jongens elke wedstrijd zo hadden gespeeld, zij dit jaar kampioen hadden kunnen worden.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Home / archiefcentraal / pak slaag voor voetballende moeders

pak slaag voor voetballende moeders

Maar een weg terug was er niet, in de verte zag hij inmiddels de moeders en hun zoons aan komen fietsen. Opvallend was dat de anders zo uitbundige moeders ernstig en stil de kleedkamer uitkwamen en het veld betraden. Het duel tussen de twee generaties kon beginnen.

In eerste instantie waren de moeders overmoedig en goed gemutst en liepen zij als jonge veulens over het veld. Maar de jongens lieten hun moeders goed lopen en alle hoeken van het veld zien. Toch hield de oudere generatie goed stand en kon met een opgeheven maar warm en rood hoofd naar de thee. Een 3-3 tussenstand bood hen nog alle perspectief op een overwinning.

Na de pauze werd er door de jonkies echter uit een ander vaatje getapt. Het gaspedaal werd wat dieper ingetrapt en mede dankzij goed technisch en tachtisch voetbal werden de moeders totaal van de mat gepeeld. Een goed opgebouwde conditie in het afgelopen seizoen speelde uiteraard ook in het voordeel van de F’jes.

Om een algehele blamage af te wenden werden er nog enkele vaders in de seniorenploeg toegelaten, maar dit mocht niet meer baten. Een 7-3 nederlaag was een feit, en na sportieve felicitaties richting hun kroost mochten de moe gestreden moeders de douches op gaan zoeken.

Naderhand gaf een trotse trainer in een volle dug-out te kennen dat, wanneer de jongens elke wedstrijd zo hadden gespeeld, zij dit jaar kampioen hadden kunnen worden.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.