Home / archiefcentraal / ovc sluit af met luchtballonnenfestijn

ovc sluit af met luchtballonnenfestijn

Hoogtepunt had de promotie van het vlaggenschip moeten worden, maar in het afsluitende nacompetitieduel ging Raalte met de eer aan de haal. Toch was het een bewogen jaar. Meest in het oog sprongen het bezoek van Johan Derksen, nationaal geweten in de voetbaldiscipline en hoofdredacteur van het toonaangevende blad Voetbal International, en natuurlijk de wedstrijd van het eerste elftal tegen de oud-profs van FC Twente.

Zaterdag 16 juli moet een daverende afsluiter worden van de festiviteiten in het kader van de negentigste verjaardag van het plaatselijke voetbalinstituut. Om half zeven kiezen vijf luchtballonnen het luchtruim met daarin onder meer de twee winnaars van de jubileumverloting. Voor meer info check website www.ovc21.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.