Home / archiefcentraal / optreden stuwzangers verstoord door hoosbui

optreden stuwzangers verstoord door hoosbui

Het buiten optreden van woensdagavond van de Stuwzangers werd verstoord door een flinke hoosbui. Het mannenkoor trad op bij de Hervormde Kerk in Ommen. Snel moest al het geluidsapparatuur gered worden, voordat het compleet nat werd geregend.

Na een lang oponthoud werd er een non stop programma voorgeschoteld. De Stuwzangers hopen dat de geluidsapparatuur vrijdagavond wel weer worden ingezet kan worden. Dan treed het Shantykoor weer andermaal op. Om 19.00 uur worden de eerste klanken verspreid over het Bruggenplein in Dalfsen. Ze treden hier op voor de Blauwe Bogen Dagen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.