Home / archiefcentraal / op jos harmsen staat geen maat

op jos harmsen staat geen maat

Jos Harmsen is in de vorm van zijn leven en pakt voor de derde week op rij de tien punten mee voor het tussen klassement. Met 53 slagen wist hij de achtienholes te bedwingen. Herman Scholten had 54 slagen nodig en kreeg 9 punten bijgeschreven. 8 punten waren er voor Jan Nekkers en Theo Otten na een ronde van 55 slagen.

Hans Strijkveen en Harry Eshuis kregen 6 punten bijgeschreven voor hun ronde 56. Joep van Mourik 57, Erwin Scholten 58 en Jan Hekman 61 en Bert Duerink en Jan Hekman Nijverdal 62 slagen kregen ook punten voor het tussenklassement strokeplay. Hans Strijkveen gaat hierop kop met 123 punten gevolg door Herman Scholten met 119 punten die weer gevolg wordt door Jos Harmsen met 104 punten.

In het stableford klassement waren deze week de 10 punten voor Jan Nekkers met 41 stableford na een ronde 55. Jan Hekman uit Nijverdal speelde 38 stableford punten bij elkaar met zijn ronde 62 en kreeg 9 punten. Jos Harmsen en Harry Eshuis en Wim Grondman speelden 37 stableford punten bij elkaar na hun respectievelijke ronde 53, 56, en 65 slagen. In het tussenklassement stabelford gaat Anja Duerink op kop met 80 punten, gevolgd door Gerrit Tempert met 62 punten en Herman Scholten met 56 punten.

Zie voor de volledige uitslagen www.nppb.nl baan Lemele.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.