Home / archiefcentraal / ontdek je muzikale sportieve of creatieve talent

ontdek je muzikale sportieve of creatieve talent

Voor het zomerfeest van de BSO’s van Landstede Kinderopvang Ommen waren alle kinderen, de (gast-)ouders en hun kinderen, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en verdere familie en bekenden uitgenodigd. Ook andere kinderen waren welkom.

Allerlei activiteiten

Rond het thema ‘Ontdek je talent!’ waren er allerlei activiteiten georganiseerd die de kinderen uitdaagden om hun talent te ontdekken, zoals streetdance, schminken en koken. “Ook waren er creatieve activiteiten waarbij de kinderen verschillende technieken konden uitproberen”, vertelt leidinggevende Fenny Pieper.

Jaarlijkse traditie

Het zomerfeest is een jaarlijkse traditie waarmee de BSO’s het schooljaar op een leuke en gezellige manier afsluiten. Een aantal studenten van de niveau 3 en 4- opleiding Pedagogisch werk, die bij Landstede Kinderopvang stagelopen, hielp mee tijdens het zomerfeest.

Reggio Emilia

Het thema van het zomerfeest sluit aan bij Reggio Emilia, een pedagogische visie waarbij veel aandacht wordt besteed aan de individuele ontplooiing van het kind in brede zin. Landstede Kinderopvang laat zich hierdoor inspireren: “Wij gaan uit van wie kinderen zijn en wat ze kunnen. Onze activiteiten zijn daarop afgestemd. Talentontwikkeling is bovendien een van de waarden van Landstede. Landstede wil kinderen, jongeren en volwassenen helpen hun talenten te ontwikkelen.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.