Home / archiefcentraal / ommense zaak in onder de loep

ommense zaak in onder de loep

In de uitzending van Onder de Loep op RTV Oost komen donderdagavond, 28 juli, een zaak uit Ommen voorbij. De zaak gaat over een diefstal in de nacht van 30 april op 1 mei. Tussen 01.30 en 05.30 werd door twee onbekende mannen een grote hoeveelheid lood van het dak van een school aan de Van Reeuwijkstraat gestolen. Dooe middel van een kruiwagen vervoerden de mannen het lood naar hun bestelwagen. Op de beelden zijn de mannen te zien tijdens de diefstal. De politie hoopt door het tonen van de beelden tips van de kijkers te ontvangen.

De uitzending begint om 16.40 uur en wordt herhaald om 19.40, 21.40 en 22.40 uur.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.