oldtimertocht oranjefeest bijt de spitst af

Na de opening wordt de kindermarkt gehouden. Zoals de afgelopen jaren het geval is zullen hier weer veel spullen van eigenaar wisselen en kan iedereen weer gezellig samenzijn. Ook gaat de vereniging dit jaar weer een oldtimertocht organiseren, dat was vorig jaar een groot succes, volgens het Oranjecomité. De organisatoren zullen er dit jaar zorgen voor zorgen dat er meer deelnamepakketjes hebben aangezien er vorig jaar tekort was.

Woensdagavond is er weer de cabaretavond gepland. Op deze avond kun je genieten van Boerenblond, twee jaar geleden zijn ze ook geweest. Dit jaar staat het koppel weer op de bühne met een nieuw programma. Uit de evaluatie van voorgaand jaar kwam naar voren dat het geluid niet altijd goed te horen was, dit wordt dit jaar verbeterd.

Tijdens de voorstelling gaat de tent dicht. Dit voorkomt overlast voor de bezoekers. Als Boerenblond aan het optreden is, is de bar gesloten. Naar wens wordt de tent verwarmd en is de koffie en thee gratis. Volgens de organisatoren is de woensdagavond bedoeld om gezellig bij elkaar te zijn daarom gaat de buitenbar open. Samenzijn met een drankje op een overdekt terras. Meer informatie is te vinden op www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.