nieuwleusen synergie van start

Nieuwleusen is een ondernemende kern, waar op dit moment veel projecten en ontwikkelingen spelen. Denk hierbij aan onder andere het verbouwen van sporthal de Schakel tot een multifunctionele accommodatie, de ontwikkeling van een duurzaam bedrijfsverzamelgebouw, de ontwikkeling van een paramedisch centrum met doelgroepenbad en de ontwikkeling van de nieuwe duurzame woonwijk Westerbouwlanden Noord fase 2. Bij al deze projecten staat een leefbaar, gezond en duurzaam Nieuwleusen centraal.

Synergie

De gemeente Dalfsen wil samen met bedrijven, inwoners en maatschappelijke instanties in Nieuwleusen kijken naar de mogelijkheden om lopende en toekomstige duurzame initiatieven in Nieuwleusen te verbinden en meerwaarde te creëren. De gemeente heeft hiervoor procesbegeleider Harm van Dijk van DHV aangesteld. Doel is om samen toe te werken naar een Duurzaam Nieuwleusen en in 2012 mee te doen aan de verkiezing tot Duurzaam Dorp van Overijssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.