Home / archiefcentraal / nieuwleusen synergie van start

nieuwleusen synergie van start

Nieuwleusen is een ondernemende kern, waar op dit moment veel projecten en ontwikkelingen spelen. Denk hierbij aan onder andere het verbouwen van sporthal de Schakel tot een multifunctionele accommodatie, de ontwikkeling van een duurzaam bedrijfsverzamelgebouw, de ontwikkeling van een paramedisch centrum met doelgroepenbad en de ontwikkeling van de nieuwe duurzame woonwijk Westerbouwlanden Noord fase 2. Bij al deze projecten staat een leefbaar, gezond en duurzaam Nieuwleusen centraal.

Synergie

De gemeente Dalfsen wil samen met bedrijven, inwoners en maatschappelijke instanties in Nieuwleusen kijken naar de mogelijkheden om lopende en toekomstige duurzame initiatieven in Nieuwleusen te verbinden en meerwaarde te creëren. De gemeente heeft hiervoor procesbegeleider Harm van Dijk van DHV aangesteld. Doel is om samen toe te werken naar een Duurzaam Nieuwleusen en in 2012 mee te doen aan de verkiezing tot Duurzaam Dorp van Overijssel.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.