Home / archiefcentraal / nieuwe website voor landstede kinderopvang

nieuwe website voor landstede kinderopvang

Overzichtelijk en toegankelijk met een heldere structuur en ingangen naar de verschillende opvangsoorten: dat kenmerkt de nieuwe site. Ouders kunnen op de homepage bijvoorbeeld meteen doorklikken naar de gewenste opvangsoort. Vervolgens krijgen ze die informatie inclusief een overzicht van alle locaties. Klikken ze op een locatie, dan verschijnt de specifieke locatie-info.

Zoeken op postcode en soort opvang (één of meerdere) kan ook: ouders die meteen willen weten waar ze Landstede kunnen vinden, vullen bij de zoekfunctie hun poscode en de gewenste maximale afstand in. De dichtstbijzijnde locaties zijn vervolgens via Google Maps aan te klikken. Aanmelden, vragen stellen of wijzigingen doorgeven? Dat kan heel eenvoudig met de speciale buttons.

Alle specifieke vragen van ouders worden beantwoord in de rubriek Veelgestelde vragen.Alle activiteiten, zoals de Opa & Oma Week en uitstapjes naar lokale (maatschappelijke) organisaties als een zorginstelling of supermarkt, worden in de nieuwsrubriek uitgelicht. De inspiratiebron, de pedagogische visie ‘Reggio Emilia’, belichten Landstede in het blok ‘Alle ruimte om te groeien’ nog eens extra.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.