Home / archiefcentraal / nieuwe gastexposanten in kunst onder de wieken

nieuwe gastexposanten in kunst onder de wieken

Keramiste Joke Dekker vervaardigt onder andere mozaiek , dieren en gezichten in zeer felle kleuren. De voornaamste activiteiten van Arno Bosch zijn digitale en non-digitale collages, projectiefoto´s en potloodtekeningen. Verder is in de molen werk te zien van de vaste” exposanten; Thea Dijkema (keramiek),

Betty Stokvisch (schilderijen), Ina Frikken (beelden) en van een gast voor het hele seizoen, Peter Munnik (schilderijen).

Op zondag 17 juli is iedereen van harte welkom bij de wisseling van de wacht in de Konijnenbeltsmolen. Op deze middag zijn alle kunstenaars aanwezig en is er live muziek van Ton Vincent uit Bredevoort. Deze veelzijdige muziekkunstenaar brengt onder andere muziek uit de zestiger en zeventiger jaren: van Bob Dylan tot Beatles en Ierse muziek. Ton begeleidt zichzelf op zijn zelfontworpen guiboard, een combinatie van een gitaar en keyboard, mondharmonica, Ierse fluit en elektronische hobo. Volgens de organisatoren is deze inmiddels al zeer goed bezocht en duurt tot en met 28 augustus, is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.kunstonderdewieken.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.