Home / archiefcentraal / nieuwe clubkampioenen tv t melkhuussie

nieuwe clubkampioenen tv t melkhuussie

Bij de dames werd gestreden in twee poules. In de A-poule werd de finale gespeeld tussen Ciska v.d. Vechte en Leoni Kroes. Helaas kon Leoni de wedstrijd niet uitspelen in verband met een blessure aan haar kuit. Dit maakt Ciska tot clubkampioen dames 2011. De dames in de B-poule, Betsie Zwakenberg en Mariejan v.d. Vechte, maakten er een spannende eindstrijd van. In de derde en beslissende set wist Betsie de wedstrijd naar zich toe te trekken en won deze met 7-5.

Het deelnemersveld bij de mannen was dermate groot dat een indeling in drie poules was gemaakt. In de C-poule streden vier mannen om de eer van poulewinnaar. In de finale stonden Jan Flierman en Marinus Zwerink tegenover elkaar en deze werd, in twee sets, gewonnen door Jan. De B-poule had een groot aantal deelnemers en werd daarom in drie groepen ingedeeld. Via de kwart- en halve finales stonden uiteindelijk Gerard Holterman en Bart den Hartogh tegenover elkaar in een zinderende finale. Met 6-4 en 6-3 ging de overwinning naar Gerard.

De heren in de A-poule waren goed aan elkaar gewaagd en dit leverde een aantal spannende wedstrijden op. Het hoogtepunt is natuurlijk altijd de finale waarin wordt gestreden om de titel Clubkampioen 2011. In de finale werd gespeeld om twee gewonnen sets en Hendrik Jan Lindenhovius en Fons Diepman maakten het spannend door beide een set te winnen. De derde set moest de doorslag geven. Deze werd gewonnen door Hendrik Jan en hij is daarmee clubkampioen 2011.

Alle winnaars werden verrast door een leuke prijs, welke mede mogelijk werd gemaakt door een aantal gulle sponsoren. De toernooicommissie bedankt de sponsoren Jeanette Visscher makelaardij, Café-Restaurant Partycentrum Het Boskamp, Bakker Wim, Brasserie de VII Deugden, Bakkerij van der Most en Mariejan’s Fleurboetiek voor hun bijdrage.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.