nieuwe activiteiten partycentrum de deel

Door Maarten van Strien – Het is echter 2011 en zaal De Deel staat in Nieuwleusen, op de plek waar eerder discotheek Oldtimer zat.

Sfeer is er met deze aankleding absoluut. Verantwoordelijk voor het huidige succes van De Deel is bedrijfsleider Berrie Lammers, een nog jonge manager die zich sinds z’n dertiende al omhoog werkt binnen de horeca. “De zaal van De Deel stond destijds al een poosje leeg. De eigenaar wilde weer iets met de zaal doen, en ik kwam toen net solliciteren. Het was eigenlijk best toevallig allemaal. Van het een kwam ‘t ander. Ik mocht een voorstel doen om dit alles vorm te geven. Toen hebben we hier flink verbouwd; een likje verf, een nieuw podium, een nieuwe vloer. Een flinke investering was dat.” Een nieuw bedrijf opstarten in een jaar waarop de economische recessie volgde is een flink risico, met name voor de horeca. “En toch doen we het goed,” glundert Lammers. “Tuurlijk gingen we ervan uit dat het een goede onderneming zou worden, maar als ik onze resultaten afzet tegen de economische crisis dan ben ik er trots op te melden dat we er eigenlijk geen last van hebben.”

Om aan de wensen van klanten te voldoen gaat De Deel dit jaar zelf feesten organiseren. “We kregen geregeld opmerkingen van bezoekers. ‘Goh, leuk zeg hier, maar waarom is er niet wat vaker zomaar iets te doen?’ Met die opmerkingen hebben we wat gedaan. Wat we nu willen gaan doen is zélf een aantal feesten organiseren. En dan gaan we gewoon maar eens kijken hoe de mensen in Nieuwleusen en omgeving daarop reageren.”

Het eerste feest is een barbecue. “Daarmee luiden wij de zomer in voor mensen, kleine bedrijfjes, eigenlijk simpelweg voor iedereen die zin in een barbecue heeft. Mensen kunnen dan een barbecuepakketje kopen, gezellig live muziek erbij, akoestisch. Als het buiten regent gaan we gezellig naar binnen.”

Pianohouse wordt het volgende feestje, een bijzonder amusant muzikaal feestje, vertelt Lammers. “Bij de Pianohouse bieden wij het publiek hele goede toetsenisten, drummers en gitaristen. Afhankelijk van de boeking komen ze met bijvoorbeeld twee tot vijf personen. Ze spelen dan alle muziek die je je maar kunt voorstellen. Op de tafels liggen bierviltjes, een gast schrijft er bijvoorbeeld U2 op, je gooit ‘t viltje op de piano neer en de band gaat dan vervolgens U2 spelen.”

Daarop volgt Oktoberfest. “Een heel fout feestje,” lacht Lammers. “Lange biertafels, grote Duitse pullen bier, een foute feest-DJ, foute muziek, braadworst. Wie het mooist verkleed komt krijgt een prijs aan het eind van de avond.”

De Oldtimer-reünie volgt, eigenlijk een disco zoals de Oldtimer-discotheek ook was. “Een goede DJ, vette muziek, daar mag zomaar 400 man langskomen. Dat wordt echt een dik feest.”

Partycentrum De Deel, Den Hulst 180 in Nieuwleusen, 0529-483851. Kijk op www.feestdeel.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.