Home / Algem / musical obs de tweemaster krijgt culinair tintje

musical obs de tweemaster krijgt culinair tintje

Door Nanda van Spijker

In samenwerking met Kook-opleiding en Trainingcentrum Smink Culinair hebben de kinderen hapjes gemaakt voor de avondvoorstelling van de musical. Rob Smink was verrast door het enthousiasme van de kinderen. “Ik had gedacht dat het zwaar zou zijn om bijna 30 leerlingen te begeleiden, maar het gaat makkelijker dan ik verwacht had.” Hij was dan ook zeer tevreden over de gemaakte resultaten.

Er werden verschillende hapjes gemaakt. De Oud-Hollandse snoepjes verzorgd door zoon Bjorn Smink vielen ook zeer in de smaak bij de leerlingen. De reacties van de kinderen klonken positief. Kreten als: “Lekker en heerlijk!,” vulden de ruimte waarin werd gekokkereld. Uit verscheidene klaslokalen kwamen neuzen even de hoek omkijken wat er zoal werd gemaakt. In totaal zijn er 200 lekkernijen gemaakt wat geserveerd zal worden tijdens de officiële musicalvoorstelling op dinsdag 19 juli in de Maranathakerk in Nieuwleusen. Informatie over de Bankbattle is te vinden op www.bankbattle.nl

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.