Home / archiefcentraal / mishandeling leidt tot aanhouding

mishandeling leidt tot aanhouding

Een 25-jarige inwoner van Hardenberg werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor mishandeling. Hij zou een 23-jarige plaatsgenoot gestoken hebben met een kapot glas in een horecagelegenheid aan de Jan Weitkamplaan in Hardenberg.

Naar eigen zeggen was dit een reactie op een kopstoot die hij kreeg van het slachtoffer. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan verwondingen in zijn gezicht. De 25-jarige verdachte werd voor verhoor meegenomen naar het bureau en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.