Home / archiefcentraal / met je haren in de wind door het vechtdal

met je haren in de wind door het vechtdal

Om zoveel mogelijk van dit gebied te zien wordt elke dag op een andere locatie gestart. Dit jaar wordt gestart op dinsdag 6 september met de Molenroute vanaf camping De Koeksebelt in Ommen. Op 7 september kunt u voor de Bosroute kiezen uit twee startplaatsen, camping de Beerze Bulten in Beerze of camping Besthmenerberg in Ommen.

Ook op donderdag 8 september zijn er twee startplaatsen, camping Bergzicht in Ommen of camping de Lemeler Esch in Lemele om de Landgoedroute te verkennen. En de laatste dag, vrijdag 9 september, vertrekt iedereen vanaf Camping de Zandstuve in Hardenberg voor de Duitslandroute. Onderweg kan de beslissing genomen worden om voor 40 kilometer te gaan of toch de extra lus van 20 kilometer erbij te fietsen.

Deelname

De kosten voor deelname aan de vierdaagse bedragen 17,50 euro. Deelnemerskaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV kantoren in het Vechtdal, via de website en bij de startplaatsen. Dagkaarten zijn elke dag bij het startpunt te verkrijgen voor 6,00 euro. Starten kan tussen 8.30 en 11.30 uur, tijd genoeg om van de route en alle evenementen te genieten. Tijdens de fietstochten openen diverse molens, boerderijen en musea hun deuren voor een korte of lange stop. Op de laatste dag ontvangen de deelnemers, die vier dagen meegefietst hebben, uiteraard een aandenken.

KCK elke dag aanwezig

Als extra service presenteert het Kampeer- en Caravan Kampioen (=KCK) Klusteam van de ANWB zich elke dag bij een van de startplaatsen en geeft voorlichting over de technische aspecten van het kamperen. In de KCK -redactiecaravan kunt u zelf zien wat allerlei technische verbeteringen zijn die u vervolgens in uw eigen caravan kunt toepassen.

Informatie

Alle informatie over de vierdaagse kunt u vinden op de website www.vechtdalfietsvierdaagse.nl.

De gratis folder is verkrijgbaar bij de VVV kantoren in het Vechtdal of te bestellen via de website.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.