Home / archiefcentraal / met de boswachter op zoek naar vleermuizen

met de boswachter op zoek naar vleermuizen

Na een korte presentatie van de boswachter over de verschillende soorten vleermuizen en hun leefgebied gaat u met een bat-detector op zoek. De kosten voor deelname bedragen 3 euro per persoon, dit is inclusief een kop koffie, thee of een glas ranja. Vanwege een maximum aantal deelnemers per avond is opgave voor deelname verplicht. Dit kan van dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur via 0529 – 45 07 02. Het dragen van stevig schoeisel wordt aangeraden.

In het Natuurinformatiecentrum Ommen is informatie over de natuur in de omgeving van Ommen te vinden. De natuurbeherende organisaties Landschap Overijssel, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten werken hier samen. Vele enthousiaste vrijwilligers zijn er actief om bezoekers te ontvangen en vragen te beantwoorden. Het centrum is gevestigd in de Besthmermolen, aan de Hammerweg 59A in Ommen. Het centrum is van 1 mei tot 1 november geopend van woensdag tot en met zondag, van 13.00 tot 17.00 uur en van 1 november tot 1 mei op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / met de boswachter op zoek naar vleermuizen

met de boswachter op zoek naar vleermuizen

Na een korte presentatie van de boswachter over de verschillende soorten vleermuizen en hun leefgebied gaat u met een bat-detector op zoek. De kosten voor deelname bedragen 3 euro per persoon, dit is inclusief een kop koffie, thee of een glas ranja. Vanwege een maximum aantal deelnemers per avond is opgave voor deelname verplicht. Dit kan van dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur via 0529 – 45 07 02. Het dragen van stevig schoeisel wordt aangeraden.

In het Natuurinformatiecentrum Ommen is informatie over de natuur in de omgeving van Ommen te vinden. De natuurbeherende organisaties Landschap Overijssel, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten werken hier samen. Vele enthousiaste vrijwilligers zijn er actief om bezoekers te ontvangen en vragen te beantwoorden. Het centrum is gevestigd in de Besthmermolen, aan de Hammerweg 59A in Ommen. Het centrum is van 1 mei tot 1 november geopend van woensdag tot en met zondag, van 13.00 tot 17.00 uur en van 1 november tot 1 mei op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.