Home / archiefcentraal / medewerker attractiepark mishandeld

medewerker attractiepark mishandeld

Toen rond 14.30 uur een jongetje alleen in de attractie wilde en hij ruim 10 cm te klein bleek, werd hem vanwege de veiligheid de toegang geweigerd. Het jongetje werd uitgelegd dat hij wel samen met een van zijn ouders in de attractie mocht. Kennelijk was de vader van het jongetje het hier niet mee eens en bedreigde de medewerker. Toen de medewerker rond 16.00 uur de man weer trof, haalde deze uit met een vuistslag in zijn gezicht. De medewerker liep een bloedneus en een tand door zijn lip op. Het zou gaan om een man met een opvallend witte huidskleur en een zilveren piercing in zijn onderlip. De man heeft kort blond haar, was gespierd en ca. 1.65 m lang. Hij droeg een wit shirt zonder mouwen. Getuigen of mensen die de man menen te herkennen, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.