martijn en merel maar liefst vier keer kampioen

In Lierderholthuis werden afgelopen zaterdag de regiokampioenschappen binnen de kring Salland gereden. Martijn Blankfoort uit Hoonhorst reed met zijn D-pony Sonja een goede L1-dressuurproef. Hij werd eerste in de dagwedstrijd en tevens kringkampioen Salland, welke over meerdere wedstrijden bepaald wordt. Door zijn kringkampioenschap is Martijn direct geplaatst voor de Overijsselse kampioenschappen die in augustus worden verreden.

Zijn 9-jarige zusje Merel wist zich met maarliefst twee pony’s te plaatsen voor de Overijsselse kampioenschappen op het onderdeel springen. Merel Blankvoort kwam met beide pony’s uit in de klasse B springen en werd met haar A-pony Dipsy Queen kampioen en met haar B-pony Snowy M.B. reservekampioen! Een bijzondere prestatie. Maar ook de dressuur liep goed en zodoende presteerde Merel het om met Snowy M.B. ook nog eens reservekampioen in de klasse B -dressuur te worden. Beide ruiters komen uit voor de ponyclub De Heuvelruiters uit Luttenberg. Broer en zus mogen nu hun titel gaan verdedigen op de Overijsselse kampioenschappen op 13 augustus in Balkbrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.