Home / archiefcentraal / marienberg gastheer voor hhc hardenberg

marienberg gastheer voor hhc hardenberg

Op sportpark de Boshoek wordt momenteel een overdekte staantribune gebouwd, wordt de businessruimte uitgebreid en zijn de werkzaamheden voor het derde kunstgrasveld begonnen. Bovendien ligt de Hessenweg, waaraan het voetbalbolwerk van HHC Hardenberg grenst, compleet open wegens rioolwerkzaamheden. Dus HHC Hardenberg zocht een geschikte locatie voor het oefenduel tegen FC Zwolle en het Drieluik toernooi en vond deze bij voetbalvereniging Mariënberg.

HHC Hardenberg speelt woensdag 13 juli in het kader van de voorbereiding op het seizoen 2011/2012 een oefenwedstrijd tegen FC Zwolle, die vorig jaar op een haar na promotie misliep naar de eredivisie. Een mooie gelegenheid voor de supporters van de oranjehemden om de nieuwkomers in de selectie van HHC Hardenberg aan het werk te zien. Trainer Ted Verdonkschot heeft dit seizoen onder andere de beschikking over keeper Raymond Beukeveld, Thijs Houwing, Hielke Penterman, Kevin Mooibroek, Kevin Heuvelink en Stijn Pol. Het duel begint om 19.30 uur.

Een paar dagen later is Mariënberg wederom gastheer voor de voetballers uit Hardenberg, dan voor het Drieluiktoernooi waarin HHC Hardenberg het opneemt tegen de beloften van Sportclub Heerenveen en Bayer Leverkussen uit Duitsland. Dit mini-toernooi begint om 14.00 uur met de wedstrijd tussen Heerenveen en Leverkussen. Hierna speelt HHC tegen Heerenveen om vervolgens het toernooi af te sluiten tegen Bayern.

Kijk op www.hhc-hardenberg.nl voor meer informatie over de wedstrijden die HHC Hardenberg speelt.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.