Home / archiefcentraal / mannen aangehouden na gewapende overval

mannen aangehouden na gewapende overval

Twee 19-jarige mannen uit Enschede en Zaandam werden op dinsdagochtend aangehouden na een gewapende overval op een winkel aan de Markt in Hardenberg. De twee wisten onder bedreiging van een vuurwapen een geldbedrag buit te maken en gingen er te voet vandoor in de richting van het station.

Getuigen zagen de mannen daar in een lijnbus richting Slagharen stappen. In de bus werden de mannen aangehouden. In de bus werden tevens het vuurwapen en de buit aangetroffen. De mannen werden ingesloten op het bureau. Naar de overval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.