Home / archiefcentraal / maisdoolhof weer open

maisdoolhof weer open

In het doolhof is een schat verborgen. Door de letters op de bordjes in het doolhof in de juiste volgorde te zetten, ontstaat een woord. Dit woord komt overeen met de inhoud van de schatkist. Na afloop krijgt iedereen een kleurplaat mee met de oplossing en kunnen er vragen gesteld worden over de koeien. De kosten zijn 2 euro per persoon.

Sinds kort verhuren ze ook familie-fietsen. Op deze fiets is plaats voor vier volwassen personen (of grote kinderen). Ieder heeft een eigen versnelling. De persoon links achter stuurt en remt. De fiets kan worden uitgebreid met twee kinderzitjes of een picknickmand. Voor mensen met een beperking zijn extra gordels en riempjes om de voeten vast te zetten beschikbaar. Huurprijs vanaf 25 euro per fiets per uur.

Boerengolfboerderij ‘de Wolf’ aan de Coevorderweg 28 in Stegeren heeft leuke betaalbare uitjes op het platteland voor jong en oud: maïsdoolhof, boerengolf, boerenspelen, educatief boerenlandpad, klompschilderen en familie-fietsen. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot zonsondergang.

Kijk op www.boerengolfboerderij.nl voor meer informatie.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.