maak kans op drie maanden gratis sporten

Fitness onder deskundige begeleiding

FysiFit Ommen is onderdeel van het Fysiotherapeutisch centrum “De Carrousel” en is al meer dan tien jaar een begrip op het gebied van medische fitness. Na een intake wordt er, samen met de fysiotherapeut en u, een trainingsplan opgesteld. Hierdoor ontstaat een programma waar resultaat, motivatie en plezier elkaar versterken. Daarnaast zijn er bijzonder korte lijnen met alle specialisten van het fysiotherapeutisch centrum. Zo werken er binnen het centrum naast fysiotherapeuten ook een diëtist, ergotherapeut, osteopaat en een oedeemtherapeut. FysiFit onderscheidt zich hiermee nadrukkelijk van andere fitnesscentra.

Begeleid sporten

FysiFit sport met kleine groepen. Hierdoor is er overzicht en is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht en optimale begeleiding. Om hier meer bekendheid aan te geven presenteert het team van FysiFit zich woensdag 20 september tijdens de Sport en Spektakel Bissinghdag op de Markt in Ommen. Met opvallende promotiematerialen wil het de aandacht trekken van het publiek. Iedereen is dan ook van harte welkom in de stand voor een intakegesprek. Deze wordt geheel kosteloos afgenomen.

Verschillende disciplines

Naast FysiFit zullen enkele andere disciplines van Fysiotherapeutisch centrum “De Carrousel” zich tijdens de Sportbissingh presenteren. Zo zijn ook de diëtiste en ergotherapeut van het centrum met verschillende materialen aanwezig zijn bij de stand.

Dobbelen

Tijdens de Sportbissingh met als thema ‘Sport en Spektakel’ kunnen nieuwe leden dobbelen. Het aantal punten van twee dobbelstenen bepaalt uiteindelijk hoeveel weken u gratis mag sporten. Dit kan uiteindelijk oplopen tot twaalf weken! Daarnaast worden er geen intakekosten gerekend voor mensen die zich deze dag als nieuw lid opgeven. Vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur bent u van harte welkom bij de stand van FysiFit. Voor meer informatie www.FysiFit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.