Home / archiefcentraal / luid je bouwvak in met geurenpop

luid je bouwvak in met geurenpop

De hoofdact van Geurenpop is Rigby, beter bekend van een bekende bierreclame en optreden inde De Wereld Draait Door. De eerste band is Poor John, dit in tegenstelling tot wat op de poster staat. Dat waren de Blues Kings, maar door een schouderbreuk van de zanger is dit opgetreden afgelast. Poor John is een tweemansformatie, een feestband met een boodschap. Ze waren onlangs nog te bewonderen tijdens Hellendoorn OpenAir. Voor meer informatie over de band klik op www.poorjohn.nl. Meer informatie over Geurenpop is te vinden op www.popbelanghellendoorn.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.