Home / archiefcentraal / leuke rommel scoren marienberg

leuke rommel scoren marienberg

Traditiegetrouw zijn de oliebollen, gebakken door de actieve buurtbewoners, in grote getale aanwezig. Er is een springkussen voor de kinderen aanwezig en een koffiekraam met koek. Dit jaar alweer de zestiende editie en nog altijd is het ’s morgens vroeg een drukte van belang en proberen talrijke kooplustigen ‘leuke rommel’ te scoren. Vanaf 09.00 uur gaat de rommelmarkt open en tot 13.00 uur is het goed toeven in de bosrijke omgeving van de Johan Clemmestraat.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.