Home / archiefcentraal / lekker rommelen tijdens de blauwe bogen dagen

lekker rommelen tijdens de blauwe bogen dagen

Voor de Bloemendalstraat geldt, dat de volwassenen, hun handel kunnen uitstallen op de grondplaats, maar dat auto’s en aanhangers, er niet geparkeerd kunnen worden. Op de laatste Blauwe Bogen Dag, is er een live-uitzending van RTV-OOST op het Kerkplein. De Blauwe Bogen Dagen worden gehouden op 22 en 29 juli, 5 augustus en 12 augustus. Inschrijven voor de beide rommelmarkten kan bij Primera Jansen aan de Prinsenstraat. (0529) 434753. Een plek kost drie euro.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.