lancering bni de das in ommen

Een uitgebreid ontbijt staat al voor de vroege vogels klaar en er wordt, voordat het officiële programma begint, al volop genetwerkt. En dat is precies de bedoeling van BNI: Business Network International. BNI is met 145.000 leden de grootste netwerkorganisatie ter wereld, die al 25 jaar bestaat. In Nederland zijn inmiddels meer dan 100 chapters, afdelingen, met zo’n 2.500 leden. BNI de Das kon als 104e chapter aan de lijst toegevoegd worden.

Met een heuse limousine werd wethouder Lagas opgehaald en tegen 7.00 uur voor de deur van het hotel afgezet. Na het ontbijt en het netwerken, nam iedereen plaats in de zaal waar de ochtend voorgezeten werd door Marthijn Ekkelboom, regiomanager BNI Oost-Nederland en Taco van der Sligte, trainer van BNI. Alle leden van het chapter kregen daarna precies zestig seconden de tijd om zich voor de volle zaal te presenteren en hun specialiteit te promoten. Het beroep van de leden varieert van advocaat tot fotograaf en van mediator tot installateur. De Das is dus van alle markten thuis.

Als laatste mocht wethouder Lagas zich presenteren. Zij kreeg daar iets langer de tijd voor dan de leden. Ze benadrukte dat samenwerking en het elkaar gunnen hele belangrijke elementen zijn als het om zaken doen gaat. Ze vertelde verheugd te zijn met dergelijke initiatieven in Ommen en had alle vertrouwen in de toekomst voor BNI de Das. Zij was degene die het officiële startsein mocht geven voor de Dassen. En ondanks het feit, dat ze het toch wel vroeg vindt, wil ze graag nog een keer aanschuiven.

Als dank voor haar aanwezigheid en haar positieve inbreng kreeg zij uit handen van Thomas van Wijngaarden, voorzitter van BNI de Das, het eerste exemplaar overhandigd van de waaier die voor alle gasten klaarlag. In deze fraai uitgevoerde waaier staan alle leden vermeld met hun specialiteit en hun gegevens.

Iedereen die belangstelling heeft voor deze manier van netwerken is van harte welkom op donderdagochtend vanaf 6.30 uur bij Wildthout Hotel & Restaurant, Hammerweg 40, Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.