Home / archiefcentraal / lagas en scheele geportretteerd bij ommarte

lagas en scheele geportretteerd bij ommarte

Scheele vond dat de Bissingh nog twee dingen miste, namelijk kunst en goede doelen, zo vertelde de wethouder toen hij door één van de kunstenaars werd geportretteerd. En aan beide is het Bissingh-bestuur, zonder deze wens van te voren te kennen, tegemoet gekomen. Scheele werd gelijktijdig met collega-wethouder Ilona Lagas geportretteerd. Ook zij was erg te spreken over de opzet van de dag.

De kunstenaars lieten zich tijdens deze eerste Bissingh-woensdag niet weerhouden door het natte weer en waren de hele dag druk aan het werk en lieten de bezoekers zien waar ze mee bezig waren. Zij werden mede gemotiveerd door de vrolijke klanken van Franse muziek. Voor de bezoekers waren er lekkere hapjes en drankjes. Ook het levend schilderij ‘De Aardappeleters’ en de living statues, uitgebeeld door leerlingen van het Vechtdal College kregen veel bewonderende blikken van de bezoekers.

Bissingh-voorzitter Gerard Marsman kijkt ondanks het weer tevreden terug op de eerste Bissinghwoensdag: ‘Ondanks de regen bleven de vele kunstenaars heel positief. De sfeer was geanimeerd met muzikale omlijsting. Het portretteren van de twee wethouders toont de optimale samenwerking in Ommen aan, waar steeds meer van te zien is’, aldus de Bissinghvoorzitter.

De Bissingh Bus Tour is deze week vanwege te weinig animo niet doorgegaan. Kaartjes voor de komende Bissingh Bus Tour zijn te krijgen bij de Voordeelhal, via de Bissinghsite en op de Bissingh-woensdagen op het kraampje aan de Markt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.