kunstenaars voor kika kinderkankervrij

“Het beloofd een geweldig spektakel te worden, want er zullen meer dan honderd kunstwerken worden tentoongesteld,” vertelt Arie Feenstra. “En zoals de organisatoren al aangeven, wordt het kunst voor elke beurs. Prijzen zullen variëren van 20 euro tot 120 euro en hoger. Daar waar de overheid wil bezuinigen op heel elementaire zaken, willen wij juist een voorbeeld geven hoe wij als kunstenaars ons in kunnen zetten voor één van de zwakkere groepen in de samenleving”, vindt Arie Feenstra, één van de medeorganisatoren van dit evenement.

“Kinderen die in al hun onschuld toch drager zijn van een ingrijpende ziekte als kanker verdienen onze aandacht en sympathie en hoe meer onderzoek in het voordeel van deze groep gedaan kan worden hoe beter het voor deze groep kinderen is. Laten we eerlijk zijn, deze kinderen horen niet in een ziekenhuis te liggen, ze horen ongedwongen, frank en vrij buiten te kunnen spelen en van hun jeugd te kunnen genieten,” meldt Feenstra. Hij hoopt dan ook op een grote stroom van publiek.

En dat dit publiek zal genieten van alle schilderkunst die tijdens deze expositie tentoon wordt gesteld staat, volgens Azat Malikov buiten kijf. “Er is een groot aanbod van zowel abstracte kunst als ook realistische en surrealistische kunstwerken. De doeken worden voor een zeer lage prijs aangeboden, zodat de prijs geen belemmering hoeft te zijn al kan in sommige gevallen zelfs over die lage prijs worden onderhandeld met de betreffende kunstenaar, want alle kunstenaars die er kunstwerken hebben hangen zullen er de hele dag aanwezig zijn, en mogelijk zie je ze ook nog aan het werk en kun je dus direct in contact komen met de betreffende kunstenaars voor eventuele opdrachten of vragen.”

Verder zal er een plek worden ingericht voor de KIKA organisatie die zich daar kan presenteren en waar je met al je vragen terecht kunt aangaande het werk van KIKA Kinderkankervrij. Kortom, namens de organisatoren is iedereen van harte welkom op deze expositie waar je van alles volop kunt genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.