kunstenaars voor kika kinderkankervrij fonds

“Daar waar de overheid wil bezuinigen op heel elementaire zaken, willen wij juist een voorbeeld geven hoe wij als kunstenaars ons in kunnen zetten voor één van de zwakkere groepen in de samenleving”, verklaart Arie Feenstra, één van de medeorganisatoren van dit evenement. “Kinderen die in al hun onschuld toch drager zijn van een ingrijpende ziekte als kanker, verdienen onze aandacht en sympathie. Hoe meer onderzoek in het voordeel van deze groep gedaan kan worden, des te beter. Want laten we eerlijk zijn, deze kinderen horen niet in een ziekenhuis te liggen, ze horen ongedwongen buiten te kunnen spelen en van hun jeugd te kunnen genieten.”

Feenstra hoopt dan ook op een grote stroom belangstellenden. Dat dit publiek zal genieten van alle schilderkunst die tijdens deze expositie tentoon wordt gesteld, staat volgens Azat Malikov als een paal boven water. “Er is een groot aanbod van zowel abstracte kunst, als van realistische en surrealistische kunstwerken. De doeken worden voor een zeer lage prijs aangeboden, zodat de mensen tegen een lage prijs originele kunst in hun woning kunnen halen”, promoot hij. “In sommige gevallen zelfs over die lage prijs worden onderhandeld met de betreffende kunstenaar, want alle kunstenaars die er kunstwerken hebben hangen, zullen er de hele dag aanwezig zijn. Mogelijk ziet u ze ook nog aan het werk en kunt u dus direct in contact komen met de betreffende kunstenaars voor eventuele opdrachten of vragen.”

Ook KIKA is aanwezig om vragen te beantwoorden over het werk van KIKA Kinderkanker vrij. De expositie wordt gehouden van 10.00 tot 16.30 uur bij Café de Burggraaf, Prinses Julianastraat 1 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.