korendagen st brigitta ommen

’s Middag hebben de kinderen in groepen een aantal workshops gevolgd onder andere ‘spelen met klank en geluid’ door Marlous Klekamp, zangtechnieken door Jan Harm Klekamp, kregen ze tijd om zelf aan de slag te gaan met een eigen lied en was er een knutselworkshop.

Aan het eind van de middag was er een mini-korenslag. De verschillende koren brachten hun lied ten gehore en sloten met een gezamenlijk optreden af.

Deze gezellige middag werd om 18.00 uur vervolgd met de korendag voor de dames- en herenkoren. Vanuit Heino, Hoonhorst, Dalfsen, Vilsteren, Dedemsvaart en Ommen brachten de verschillende koren de eigen gekozen liederen ten gehore. Ook een zeer geslaagde avond die wederom besloten werd met het gezamenlijk zingen van het lied ‘Samen geloven’, wat speciaal voor het 150-jarig bestaan is geschreven door Harry Kroes.

Vandaag 2 juli krijg je nog de kans om zes jong volwassenkoren van de parochie te beluisteren. Onder andere Hoonhorst, Heino en uiteraard Ommen zullen zingen. De middag begint om 13.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen luisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.