klootschietvereniging op de bres voor kika

De klootschitevereningn KC ´t Meulenpad is dit goede initieatief niet ontgaan en wil hier graag een positieve bijdrage aan leveren. Zij gaan het inleggeld en eventuele vrijwillige bijdragen van komende zondag 10 juli volledig beschikbaar stellen aan de sponsoring voor KiKa.

De klootschietverenigng is per week afhankelijk van het aantal deelnemers. Daarom vraagt de verenigng een ieder die dit een mooie gelegheid vindt om Willemien en KiKa te steunen om zondag 10 juli naar het clubhuis van de klootschietverening naast het zembad aan de Backxlaan te komen om een rondje te klootschieten of een vrijwillige bijdrage te geven voor KiKa.

De vereninging hoopt volgende week te kunnen vermelden dat zij een mooi bedrag kunnen sponsoren.

Meer informatie kun je krijgen bij de penningmeester of voorzitter Rut Bluk 0529 483462 Henk van Echten 0523 657548

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.