kinderen gaan kriebelbeestjes zoeken

De start is om 13.30 uur vanuit het Natuurinformatiecentrum Ommen, Hammerweg 59a. De kosten voor deelname bedragen 3 euro per kind, dit is inclusief een glas ranja. Het dragen van stevig schoeisel wordt aangeraden.

Opgave voor deelname is verplicht en kan van dinsdag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur via 0529–450702.

Natuurinformatiecentrum Ommen

In het Natuurinformatiecentrum Ommen is informatie over de natuur in de omgeving van Ommen te vinden. De natuurbeherende organisaties Landschap Overijssel, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten werken hier samen. Vele enthousiaste vrijwilligers zijn er actief om bezoekers te ontvangen en vragen te beantwoorden. Het centrum is gevestigd in de Besthmermolen aan de Hammerweg 59A in Ommen, 0529-450702. Het centrum is van 1 mei tot 1 november geopend van woensdag tot en met zondag, van 13.00 tot 17.00 uur.

Kijk op www.natuurinformatiecentrum.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.