katten actie voor noodlijdende zwerfaktten

. Stichting Zwols Dierenasiel ontfermt zich over deze dieren en biedt ze de zorg die ze nodig hebben. Ter ondersteuning van dit goede werk organiseert de Sophia KattenBond een KattenActie: van 4 tot en met 9 juli wordt er door vrijwilligers gecollecteerd en er vindt een sms-actie plaats. Met de opbrengst kunnen nog meer katten opgevangen worden, die zo een tweede kans krijgen op een goed leven.

Zwerfkattenleed

Het leed onder zwerfkatten is schrijnend. Voedselgebrek, ziektes en het verkeer eisen dagelijks hun tol. De vrijwilligers van het Zwols Dierenasiel zijn dag en nacht in touw om afgedankte katten in Zwolle en omgeving een beter leven te geven. De dieren worden ‘geholpen’ en net zo lang verzorgd tot ze weer als lieve, sociale, gezonde katten door het leven kunnen. “Ons streven is de katten allemaal een nieuw, liefdevol thuis te bieden”, vertelt directeur Monique Schoorlemmer. “Want stuk voor stuk verdienen ze een kans op een gelukkige toekomst!”

KattenActie

Het opvangen, verzorgen en castreren van al deze zwerfkatten kost veel geld. Daarom organiseert de Sophia KattenBond een KattenActie voor het asiel, dat jaarlijks zo’n 900 dieren herbergt. Van 4 tot en met 9 juli gaan vrijwilligers in Zwolle en omgeving de straat op om te collecteren. Schoorlemmer: “We hopen dat de mensen hun hart voor dieren laten spreken en een kleine bijdrage doen. Zo kunnen we nog meer katten onder onze hoede nemen en een baasje voor ze vinden dat goed voor ze zorgt.”

Sms ‘SOPHIA’ naar 4333

De Sophia KattenBond roept iedereen op om tijdens de collecte een steentje bij te dragen. Wie de collectanten misloopt, kan het woord ‘SOPHIA’ sms’en naar 4333 en eenmalig € 1,50 doneren voor de zwerfkatten. De sms-actie loopt tot en met 31 juli 2011. Wie meer wil geven, kan een bijdrage overmaken naar rekeningnummer 306958, ten name van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren in Amsterdam, onder vermelding van ‘Zwols Dierenasiel’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.