Home / archiefcentraal / jouw mening telt

jouw mening telt

Beste Vechtdal Centraal-lezer. Vechtdal Centraal is bezig met een kwaliteitsonderzoek om te kijken hoe de krant en website door de lezer wordt ervaren. Daarom hebben wij een enquête gemaakt die wij graag laten invullen door de lezers van onze site en de krant. Hierdoor willen wij inzicht krijgen in wat de lezer goed en minder goed vindt aan Vechtdal Centraal, zodat we de site en krant nog meer aan kunnen laten sluiten op jullie wensen.

Wij hopen dan ook dat je hier aan mee wil werken. Dat kan op de volgende manier: Klik op deze link. Je wordt doorverwezen naar een website waarop de enquête te downloaden is. Klik op ‘Downloaden’. Nu verschijnt er een menu waarin je kunt kiezen het bestand te openen of op te slaan. Kies hier voor ‘Opslaan als’, want wanneer je het bestand opent, de enquête invult en vervolgens opslaat, ben je alles kwijt. Met ‘Opslaan als’ sla je het dus op je eigen computer op.

De ingevulde enquête kun je vervolgens sturen naar redactie@vechtdalcentraal.nl of naar het e-mailadres dat onderaan het enquêteformulier staat. Alvast bedankt voor je medewerking om Vechtdal Centraal nog beter te maken.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.