jordy luisman wint streetrace steenwijk

. Enkele single tracks over het gras en een trap zorgden voor de afwisseling. ATB-Team Lemelerveld nam met vier renners deel aan deze wedstrijd; Jordy Luisman, Dienand Broekhuis, Lyan Rensen en Jeroen Wessel.

Lyan lootte een goede startpositie en de drie heren stonden achterin het ongeveer veertig man tellende deelnemersveld. Na de start was het zaak zo snel mogelijk naar voren te rijden op het snelle rondje. Jordy slaagde er na ongeveer tien minuten koers in de aansluiting met de kop van de wedstrijd te vinden. Samen met medevluchter Bart Barkhuis hield Jordy vooraan stand. In de eindsprint bleek Jordy over de snelste benen te beschikken en ging zodoende met de overwinning op zak huiswaarts.

Voor Dienand en Jeroen stopte de inhaalrace net buiten de top-tien. Het veld was al zodanig ver uit elkaar getrokken dat verder naar voren rijden er niet in zat. Jeroen finishte als 12e en Dienand als 15e. Lyan Rensen wist tussen het mannengeweld redelijk stand te houden. Ze finishte als eerste dame en op een 27e plek overall. Voor meer informatie kunt u kijken op www.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.