Home / archiefcentraal / jong en laan hardenberg naar nieuwbouw

jong en laan hardenberg naar nieuwbouw

Partner Egbert van der Velde licht toe. “In 2001 zijn we verhuisd naar het pand aan De Schans 5 omdat we destijds uit ons jasje groeiden. En nu, tien jaar later, is dat weer het geval. In de loop der jaren is het aantal klanten, en daardoor ook het aantal collega’s, gestaag toegenomen. Op de nieuwe locatie kunnen we weer even vooruit. En wie weet voor hoe lang.”, zegt Van der Velde met een knipoog. “Onze vestiging en de organisatie de Jong & Laan is volop in beweging.”

De Jong & Laan is een zelfstandige, ambitieuze accountantsorganisatie. We hebben bewust gekozen voor een organisatievorm met regionale kantoren die goed verankerd zijn in de lokale culturen en netwerken. Onze accountants, belastingadviseurs en adviseurs in personeel & salaris, corporate finance en bedrijfsadvies zijn actief in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Met 800 medewerkers vanuit 30 kantoren adviseren we ondernemers in het midden- en klein-bedrijf en de non-profitsector.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.