Home / archiefcentraal / inschrijving gap 55 plus toernooi nog open

inschrijving gap 55 plus toernooi nog open

Deelnemers worden ingedeeld op eigen speelsterkte. Er wordt in poules gespeeld, dus speelt men altijd meerdere wedstrijden. Tennissers die dit jaar 55 jaar of ouder zijn kunnen deelnemen. Ook voor 65-plussers zijn er aparte categorieën.

De inschrijving sluit uiterlijk op 10 augustus. Er kan worden ingeschreven voor zowel het enkel als het dubbelspel.Voor informatie en inschrijving kunt u terecht bij wedstrijdleider Gerda Mulder: gerdamulder27@xs4all.nl of u gaat naar www.toernooi.nl

Omdat het toernooi een hele week duurt, kan er op het terrein van de Tennisvereniging Nieuwleusen worden gekampeerd. Ook worden er diverse andere activiteiten georganiseerd zoals een fietstocht en klootschieten.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.